Gør træningen til en oplevelse med bootcamps

Det kan virke intimiderende at tage i et fitnesscenter alene og fastholde rutinen. Derfor kan deltagelsen til en træningsbootcamp måske være løsningen for dig? Et bootcamp forløb er til dig, som ønsker seriøs træning, en fast rutine og den gode stemning, som kommer i forbindelse med holdtræning. På et bootcampforløb er du i hold med andre, som har ligesindede forløb med træningen, som dig. På et bootcamp forløb, får du også et sammenhold med andre deltagere, så man kan motivere hinanden, og derfra skabe bedre resultater.

Deltager du i et bootcampforløb, er det ydermere et godt værktøj til at dele viden og skabe relationer med personer, som er i samme situation, som du er på nuværende tidpunkt. Bootcamp konceptet er udviklet, så det på mange måder kan overgå fitnesscenteret, ift. til det som du har behov for ved at træne med andre. Holdene på bootcamp forløbene, er mindre end de typiske hold i et fitnesscenter. Derudover er der i et bootcamphold fokus på at samarbejde med de andre deltagere om træningen. Det kan også være at der er flere trænere på et bootcamphold fremfor én træner. På denne måde er der en sikkerhed i at kvalitet er i top, og der ikke er en deltager, som er i tvivl om hvordan at træningsøvelsen skal udføres. Når der er flere trænere, betyder det også at der er et større udbytte af selve træningen er bedre.

Her kan du få en nødvendige coaching og træning, men sikre at forløbet også er sjovt, lærerigt og ikke mindst motiverende, så du er sikret at træningen er resultatgivende. Ofte er der 4-6 deltagere på et hold, hvilket skaber tryghed og en mere afslappet atmosfære. Årsagen til at bootcamp forløbet skal holdes nede, er for at gøre selve træningen mere personlig. Dette betyder også, at det er nemmere at skabe bekendtskaber mellem deltagerne, hvilket også gør, at man oftere kommer til holdene. Et bootcamp kan også være et enkeltstående hold, men hvor der forsat er en kombination af hygge og seriøs træning.