Giv dit gamle gulvbehandling et makeover.

Gulvet i huset, lejligheden eller virksomheden, giver det visuelle udtryk, som du eller I ønsker. Er gulvet ældre eller trænger det til en kærlig hånd, så kan der med fordel benyttes gulvbehandling. Gulvbehandling giver et nyt liv til gulvet, og får dette til at fremstå mere jævnt og ensartet. Gulvet bliver foruden et nyt look, også mere behageligt at gå på. Hvorfor det bliver nemmere at rengøre og vedligeholde i hverdagen. Her behøves der kun olie, lud eller lak, således at gulve får det sidste finish.

En gulvbehandling kan udføres selv, men det anbefales at benytte en professionel, som har erfaring indenfor området. Der kan nemlig være forskellige måder at ordne gulvtyperne til, så det sikres at disse er langtidsholdbare ved den rigtige behandling. Det kan også være at selve gulvet, har været udsat på dybe ridser et sted, kontra et andet sted. Har du flere gulve, som trænger til gulvbehandling, så har en professionel udstyret samlet et sted.

Der er flere former for gulvbehandling, og specifikke gulve, hvorpå disse metoder kan udføres.
Af gulvbehandlingsformer er der gulvafslibning, lakering af gulve, oliering af gulve og ludbehandling. Disse kan udføres på på lakerede gulve, laminat gulve, linoleumsgulve, trægulve og massive gulve samt vinylgulve.

Gulvafslibning er den mest normale form for gulvbehandling. Gulvafslibning benyttes, hvis dit nuværende gulv har store områder med farveforskelle eller en savnset overflade.