Trappevask giver et godt førstehåndsindtryk

Det betyder meget når du kommer ind i en bygning, at trappen er ren og godt vedligeholdt. Det signalerer, at den person eller det firma du skal besøge, tager sig godt af sig selv og sine gæster. Med den rette trappevask kan du sørge for, at din trappe altid er parat til at modtage gæster.

Trappevask har ikke alene umiddelbart æstetiske fordele, en trappe skal også gøres rent af praktiske årsager. Der kan være støv, skidt og snavs, der i sidste ende kan have konsekvenser for dit helbred. Ikke alene kan det være allergifremkaldende, hvis trappen er meget støvet, man kan også skvatte i ting der ligger på trapper. Dette kan medføre fatale fald, som potentielt er livsændrende. Derfor er trappevask ikke bare en hyggelig ting man gør, for at ens bygning skal fremstå ren og pæn. Det kan også have mere praktiske årsager, der har til formål at fremme sikkerhed og livskvalitet.

Trappevask med god løn

Når du skal vælge et firma til at vaske dine trapper, er det vigtigt at undersøge, om de giver en god og ordentlig løn til deres medarbejdere og ansatte. Dette burde ikke alene være en universel rettighed for mennesker, det har også positive indvirkninger på det arbejde, de udfører for dig. Gode personaleforhold medfører høj kvalitet og service, der kan få din trappe til at skinne på daglig basis.

Udover gode løn- og personaleforhold, er det også væsentligt, at din rengøringsfirmaer bruger de rette produkter. Disse skal helst være miljøvenlige og svanemærkede, således at der både spares på vand og kemikalier. Dette kan både have betydning for dig der benytter trappen, men også for miljøet generelt.

Anbefalingen herfra er at kontakte et rengøringsfirma og få et uforpligtende tilbud, som passer til dig og din trappe. På den måde kan I i fællesskab stykke et tilbud sammen, der gør din trappe skinnende ren.