Teambuilding kan laves indendørs og udendørs

De fleste kender i dag til ordet teambuilding, og det er blevet til en næsten fast del af danske firmaaktiviteter – dels fordi det skaber bedre sammenhold og godt kollegaskab blandt medarbejderne, og selvfølgelig fordi det er sjovt. Men ved du, hvor mange forskellige typer teambuilding aktiviteter, der faktisk findes? Med moderne teknologi, lidt knofedt og lidt kreativ tænkning er der de seneste år opstået en lang række forskellige teambuilding aktiviteter, som både kan afholdes indendørs og udendørs.

Indendørs teambuilding

Der findes en lang række aktiviteter, som er idéelle til indendørs teambuilding. Det klassiske escape room – en aktivitet hvor man bliver lukket inde i et rum og derefter skal løse gåder, opgaver m.m. for at komme ud – er et af de bedste eksempler på en sjov teambuilding aktivitet, som foregår indendørs.

Det behøver dog ikke altid være den klassiske løsning, man vælger. Virtual Reality teknologi har oplevet massiv udvikling i den seneste tid, og VR teambuilding aktiviteter er et af de nyeste skud på stammen. Der findes en bred vifte af muligheder – ét hold befinder sig i VR verdenen, mens ét andet befinder sig i den virkelige, og sammen skal de kommunikere og løse opgaver på tværs af verdener.

Udendørs teambuilding

Er man mere til det udendørs, eller er man blot en større virksomhed, der har brug for mere plads, så findes der også en vifte af teambuilding aktiviteter, som finder sted udendørs. Som eksempel kan nævnes et GPS løb, hvor virksomheden opdeles i hold og hvert hold får tildelt en smartphone med GPS punkter i lokalområdet, spørgsmål og små sjove opgaver.

Hvis man ikke synes, at opgaver og gåder er det mest spændende, er der også en lang række andre aktiviteter, som fungerer rigtig fint som teambuilding. Bueskydning, lerdueskydning, laser-tag og båd- og kapsejlads er alle sammen sjove aktiviteter og konkurrencer, som er perfekte til et udendørs teambuilding arrangement.