Sushi Ad libitum i København

Kvalitets sushi er ikke bare mad. Det er en nærmest en kunstart, som kokke bruger mange år på at lære. De små stykker bliver sirligt anrettet, og fisken bliver skåret ud med fin akkuratesse og snilde. Risen bliver kogt, så den har den helt perfekte konsistens. Sammen bliver det anrettet, så stykkerne ser indbydende ud. Hver bid skal nærmest smelte på tungen. Hele oplevelsen ved at spise sushi skal være en sanseoplevelse for både øjnene og smagsløgene.

Siden 1990’erne har danskerne kunne mætte sig i den japanske madkunst, og hos Nozomi gør mig en dyd ud af at lave kvalitets sushi. Her kan man få sushi ad libitum, så man kan prøve flere forskellige stykker. I hyggelig omgivelser på Store Kongensgade i hjertet af København, kan man spise sig mæt i den lækre sushi.

Sushi til enhver lejlighed

Uanset om du vil nyde en lækker frokost eller aftenmåltid, så kan du nyde det på Store Kongensgade. Her kan du drømme dig væk til det japanske med sushi, der får dine smagsløg til at eksplodere. Sushi er perfekt til både en dateaften, en tur i byen med vennerne eller veninderne eller til en hyggelig familiemiddag. Hos Nozomi kan du også booke lokaler, hvis du skal holde fest.

Find alt det hjertet begærer med en tur på sushi restaurant og spis dig mæt i sushi ad libitum i København. Så kan du smage kokkenes forskellige sushi stykker, og du får chancen for at nyde de små kunstværker, som de er. De flotte farver og friske farver, som sushi har, er en fryd for øjet.

Sushi er for de fleste en lækker og måske også luksuriøs spise, som man ikke får hver dag.