Har du brug for hjælp med skødeskrivning?

Skødeskrivning kan blandt andet gøre det klart for dig, hvad det er du underskriver på når du køber en bolig. Når man gør brug af skødecentret til skødeskrivning så kan man tilkøbe tre former for pakker. Dette inkluderer blandt andet, refusionsopgørelse, sagsbehandling, berigtigelse, køberrådgivning, tinglysningsekspedition og meget mere. Skødecentrets jurister og rådgivere har specialiseret sig i at rådgive købere om huskøb, udarbejdelse af skøder og tinglysning og er løbende ajour med ny lovgivning på boligområdet.

Jeg taler af erfaring, hjælp til skødeskrivning var den bedste beslutning.

Min mand og jeg stod her i sidste måned og havde brug for hjælp, da vi skulle købe en ejerlejlighed i Århus. Netop derfor søgte vi eksperter der kunne gøre overdrivelsen nemt, samt hjælpe os med andre ydelser. Her der gjorde vi brug af skødecentret, hvori de hjalp os med køberrådgivning om den rigtige ejerlejlighed, område m.m. og dermed også skødeskrivning og tinglysning.

Vi fik i denne proces gennemgået alt fra himmel til jord som var nødvendige under vores køb af boligen. Og med deres hjælp fandt vi derfor vores drømmebolig. Nemlig en ejerlejlighed ved siden af Århus Domkirke, og dermed også med en vanvittig flot udsigt over havet. Uden Skødecentrets hjælp til blandt andet skødeskrivning ville vi nok aldrig have fundet vores smukke ejerlejlighed ved sådan en fantastisk beliggenhed!

Kontakt skødecentret for hjælp med skødeskrivning!

Så hvis du mangler en virksomhed der kan hjælpe dig igennem denne stressfulde tid så kan vi 100% anbefale dem. De har åbent mandag til fredag fra 09.00 til 17.00 og er utrolig nemme at få fat på. Med deres professionelle rådgivere vil de være på markedet i mange år igen! De dækker i hele landet, fra Århus til København. Så kontakt dem i dag, og få hjælp til dit boligkøb og skødeskrivning.